Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

ZIMSKA LIGA IDE DALJE: ASO Ponos i MNK Cvjetno igraju dvije za redom, provjerite večerašnji raspored

Pan Zimska liga, natjecanje koje organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info, nastavlja se i danas.

Od 17 pa sve do iza 21 sat čeka nas novih šest utakmica. Program otvaraju ASO Ponos i Glamour Križevci. Krapinski Ponos iza sebe zasad ima jednu, a križevački Glamour dvije pobjede. Potom slijedi stanka, a od 18:20 ASO Ponos ponovno nastupa protiv križevačke ekipe, ovoga puta Robin marketa 0-24, koja zasad u skupini ima dva poraza.

Na teren potom izlazi Elbi Uniqa koja je dosad zabila deset golova, devet Točerekima i jedan Knjigovodstvu DD/CB 048/Restoranu Mia. S druge strane bit će im varaždinski MNK Junajted koji ima pobjedu protiv Točereka i utakmicu bez pogodaka s Knjigovodstvom DD/CB 048/Restoranom Mia.

>> FOTO/VIDEO: ZIMSKA LIGA Radio Drava/Drava.info pobijedila je poznate zagrebačke malonogometaše, evo i ostalih rezultata

Uz ASO Ponos, dvostruki program, i to premijerni, danas će imati i MNK Cvjetno Poliklinika Milojević iz Zagreba. Prvo će od 19:40 odmjeriti snage s Boemima iz Kotoribe koji zasad imaju jednu pobjedu (protiv Sport Doleneca) i jedan poraz (od Stridon Prometa), a odmah nakon toga s ekipom Sport Dolenec koja iza sebe ima dva poraza.

Posljednja utakmica dana počinje u 20:55 i u njoj će se susresti dva caffe bara, varaždinski Marocchino i križevački Kakadu. Marocchino ima pobjedu i poraz, a Kakadu je odigrao bez pogodaka s koprivničkim MultiStarom.

Raspored – srijeda, 3.1.
17:00 ASO Ponos – Glamour Križevci
18:20 ASO Ponos – Robin marketi 0-24
19:00 Elbi Uniqa – MNK Junajted
19:40 Boemi – MNK Cvjetno Poliklinika Milojević
20:15 MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Sport Dolenec
20:55 CB Marocchino – CB Kakadu

Slušaj uživo
zatvori