Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

PRIJELAZNI ROK Slaven Belupo sve jači, u Koprivnicu stigla dva pojačanja

Sada je i službeno. Ono što se nagađalo u posljednjih nekoliko dana, danas je potvrđeno: Tome Kitanovski i David Puclin novi su igrači Slaven Belupa.

Obojica dolaze iz Istre 1961 i to bez odštete zbog dobro poznatog problema Puljana s financijama zbog kojih su iz kluba otišli brojni igrači. Tako je koprivnički prvoligaš dobio pojačanja na pozicijama desnog beka i desnog krila što može igrati Kitanovski i u veznom redu gdje ordinira Puclin.

— Istina je, obojica igrača potpisala su ugovore te će od 8. siječnja zajedno sa svim ostalim igračima krenuti s pripremama — potvrdio nam je direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović.

Puclin je potpisao ugovor na dvije godine, a Kitanovski na 1+1 – godinu dana i godinu dana produženja na koje klub ima pravo.

Podsjetimo, Kitanovski je u Prvoj hrvatskoj ligi odigrao 16 utakmica pritom postigavši tri pogotka i upisavši dvije asistencije. Do sada je, osim u Istri, igrao i u makedonskom Pelisteru, rumunjskoj Craiovi te u Voždovcu i Mladosti, dvama klubovima iz Srbije. Valja istaknuti da je upisao i devet nastupa za mlade reprezentacije Makedonije te jedan nastup u prijateljskoj utakmici protiv Poljske i za A selekciju.

Puclin je pak u Prvoj ligi odigrao utakmicu više te je imao jedan gol i jednu asistenciju. Do sada je igrao u Istri, Gorici, Međimurju, Šibeniku i njemačkom Saarbrückenu.

Slušaj uživo
zatvori