Petak, 26. travnja 2024.

Niba Tours vas vodi u Božićnu bajku obitelji Salaj

Božićna bajka obitelji Salaj započela je 2002. godine, kada su svoje imanje pokraj Čazme prvi puta okitili tisućama žaruljica. Ove godine imaju ih čak milijun i 850 tisuća, a kako sve to skupa izgleda možete se i sami uvjeriti jednodnevnim izletom u organizaciji putničke agencije Niba Tours 27. prosinca i 3. siječnja.

Postavljene su na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte, što stvara prekrasnu oazu svjetla i jedinstvenog ugođaja. Mnoge su raspoređene tako da ocrtavaju određene oblike, pa se tako mogu pronaći sobovi sa saonicama, snjegovići, likovi iz crtića… Ugođaj upotpunjuju tradicionalne božićne pjesme, a i dio lampica svira svoju melodiju. Osim toga, tamo su i štandovi s ugostiteljskom ponudom i veliki natkriveni prostor u kojemu se možete ugrijati.

Izlet se organizira 27. prosinca i 3. siječnja. Polasci su iz Koprivnice i Virovitice u 14 sati, a povratak oko 19 ili prema želji grupe. Cijena aranžmana na bazi 40 putnika iznosi 60 kuna. Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama putničke agencije Niba Tours.

 

zatvori