Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Iskoristite popust i jeftinije doputujte vlakom na Renesansni festival

Svi koji će krajem kolovoza na koprivnički Renesansni festival dolaziti vlakom mogu ostvariti popust na cijenu povratne vozne karte od 40%, objavila je Turistička zajednica grada Koprivnice.

Popust se primjenjuje na putovanje bilo kojom relacijom u Hrvatskoj, odnosno s bilo koje željezničke postaje, a vrijedi od 23. kolovoza do 28. u ponoć. Primjerice, cijena povratne vozne karte na relacijama Križevci – Koprivnica i Đurđevac – Koprivnica iznosit će 27,80 kn, Zagreb – Koprivnica 68,20 kn te Varaždin – Koprivnica 35,80 kn. Tko dolazi iz Rijeke, na ovaj će način uštedjeti čak 61 kunu.

>> Program Renesansnog festivala 2017.

Putnici koji namjeravaju posjetiti Renesansni festival u navedene dane trebaju kod kupnje željezničke prijevozne karte izjaviti da putuju na ovu manifestaciju, a da bi im popust vrijedio, na info-punktovima na Renesansnom festivalu trebaju kartu ovjeriti žigom. U protivnom će kod povratne vožnje vlakopratno osoblje naplatiti putniku razliku u visini neosnovano korištene povlastice.

Isti popust za putovanje vlakom u renesansnu Koprivnicu mogu koristiti i državljani Republike Slovenije koji putuju od kolodvora Slovenskih željeznica do Koprivnice, sukladno međunarodnoj tarifi.

Ovakva povlastica zacijelo će doprinijeti povećanju broja posjetitelja iz Hrvatske i Slovenije koji žele uživati u originalnoj atmosferi vrhunske turističko-povijesne manifestacije kojoj je ove godine glavna tema kopriva i eliksiri, poručuju iz koprivničke Turističke zajednice.

zatvori