Petak, 6. rujna 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Večeras vas čekaju cirkuske akrobacije, vatreni show, yoga i kreativni kutak za najmlađe

Ljeto na Zrinskom nastavlja se večeras programima za najmlađe i zanimljivim cirkusko-akrobatskim točkama, a kreće i BudiFIT zona uz yogu.

Od 16 do 18 sati održat će se prvo izdanje Dječjeg kreativnog kutka. Namijenjen je najmlađima i bit će aktivan svake srijede do 16. kolovoza, kod novouređenog dječjeg igrališta u parku. Za zabavu, smijeh, veselje i igru pobrinut će se KUFER i udruga K.V.A.R.K čiji će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice – žonglerske radionice, klaunski show te klaunske radionice.

Na ovim radionicama polaznike će podučavati cirkuskim vještinama žongliranja (loptice, čunjevi), manipulacije objektima (hula hoop, contact juggling) i partnerske akrobatike (acroyoga, acrobalance).

Svake srijede u 20:00 sati bit će održane dječje predstave cirkuskih vještina, klaunski show, kugloni show, vatreni show i niz drugih. Riječ je o veselim i razigranim interaktivnim predstavama koje imaju za zadatak, zajedno s djecom, natjecati se u raznim disciplinama. Konkretno, večeras je na rasporedu cirkuski ulični performans EL CRIC. Počinje u 20 sati, a cirkuski duo u ovom performansu publiku će zabaviti i zadiviti elementima žongliranja čunjevima, manipulaciju hula hoopom i kristalnom kuglom te partnerskom akrobatikom kombiniranom sa suvremenim plesom, a samo finale je žongliranje i manipulacija vatrenim rekvizitima. Performans traje 40 minuta.

Osim toga, od danas kreće i BudiFIT zona uz praksu yoge i to od 19 sati. Svake srijede od 19 do 20 sati sportska zona ugostit će instruktore yoge, pilatesa, aerobika i raznih drugih programa. Danas je na redu yoga pod vodstvom Sandre Petak-Samardžić. Prostirke su osigurane, trebate se samo pojaviti.

Izvor: Ljeto na Zrinskom (Facebook).
Slušaj uživo
zatvori