Petak, 26. travnja 2024.

VISION ONE Cjelokupna turistička ponuda Podravine i Prigorja na jednome mjestu

Županijska Turistička zajednica našla je pravo rješenje za mobilnu aplikaciju Podravina i Prigorje na dlanu.

Naime, dosadašnja nije funkcionirala te je adekvatno rješenje nađeno u aplikaciji Vision One, rekao je direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc:

— Radi se o aplikaciji koja će sigurno biti jako dobro promotivno sredstvo. I to ne samo sredstvo za promociju, već će doprinijeti i da naša turistička ponuda bude još prepoznatljivija i da ima daleko veći doseg nego što je to bilo do sada.

Snimio Marko Posavec.

Aplikacija je jedinstvena u svijetu jer objedinjuje turističku ponudu trenutno više od 80 partnera s područja kontinentalne Hrvatske.

Županijska Turistička zajednica ugovor je sklopila na dvije godine uz godišnju cijenu od 3.500 kuna. Koliko će aplikacija biti efikasna ovisi prvenstveno o nama samima, poručio je Mihevc istaknuvši da će u njoj biti toliko informacija koliko ih ponude organizatori turističkih sadržaja.

Za sada je sigurno da su u aplikaciju uvrštena sva događanja iz kalendara manifestacija, ali i ostali zasad raspoloživi podaci o turističkoj ponudi naše županije. Podatke će ažurirati županijska Turistička zajednica.

Ovim rješenjem zadovoljan je i župan Darko Koren. Svjestan je, kaže, da je širenje informacija elektronskim putem sve zastupljenije u suvremenom životu i očekuje da će polučiti zadovoljavajuće efekte.

zatvori