Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO Brojni biciklisti dopedalirali do Šoderice i u dobroj atmosferi priveli kraju Festival biciklističke rekreacije

Iza nas je dvanaesti po redu Festival biciklističke rekreacije kojeg organizira Old timer klub Biciklin, ove godine u suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko-križevačke županije, i Biciklističkim klubom Rotor te pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Jučer je tako održana još jedna tradicionalna biciklijada “Biciklom po Podravini” kojoj je cilj bio na jezeru Šoderica.

Prema Podravskom moru krenuli su brojni Koprivničanci predvođeni članovima oldtimer klubova iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a 18 kilometara dugu trasu vozili su preko Đelekovca gdje je kod Društvenog doma bio predviđen odmor.

Dobra atmosfera nastavila se i na cilju gdje je uslijedilo druženje pa je još jedan Festival biciklističke rekracije završio u veselom tonu.

Podsjetimo, Festival je počeo u petak na Zrinskom trgu u sklopu Dana bicikla i biciklizma grada Koprivnice. Tada su svoje vještine upravljanja biciklom pokazali koprivnički vrtićarci iz Tratinčice, Smiješka, Igre, Sv. Josipa i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce, kao i članovi Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije. Svi su oni prošli poseban poligon koji je postavio Auto klub Koprivnica, a nakon uspješno završenih zadataka dobili su i prigodne nagrade.

zatvori