Petak, 26. travnja 2024.
Home Aktualno Obitelj Vlah: Veliko hvala svima, Nino je dobro i polako se oporavlja

Obitelj Vlah: Veliko hvala svima, Nino je dobro i polako se oporavlja

0
Obitelj Vlah: Veliko hvala svima, Nino je dobro i polako se oporavlja
Ustupio Nino Vlah.
Ustupio Nino Vlah.
Nino Vlah i njegova obitelj, dirnuti odnosom prijatelja, rođaka, kolega, kumova, susjeda, bivših i sadašnjih suigrača te poslovnih partnera koji su se, nakon nesretnog slučaja u kojem je Nino teško stradao, u velikom broju javljali zanimajući se za njegovo zdravstveno stanje, ovim putem preko portala Drava.info od srca svima iskreno zahvaljuju na riječima utjehe, ohrabrenja i potpore te na željama za njegov brzi oporavak.

Poznato je da je Nino veliki navijač splitskog Hajduka, a znajući taj podatak, menadžer Goran Sabolić organizirao je da igrači slavnog hrvatskog kluba pošalju dres sa svojim potpisima i tako izmame velik osmijeh na lice mladog Vlaha.

Također, obitelj Vlah još je jednom posebno istaknula cijeli klub Borac iz Imbriovca te svim igračima i upravi zahvalila na lijepoj gesti koju su napravili kada su prije jedne utakmice izašli u majicama potpore.

Snimio Zoran Vlah.

Mladi Koprivničanac oporavlja se od ozljeda i sigurno je da mu svaki znak pažnje, a posebno ovakav poklon koji mu je ispunio srce, pomaže da što lakše prebrodi teške dane u kojima će mu trebati mnogo mira.

zatvori