Srijeda, 31. srpnja 2024.

PROMETNE (NE)ZGODE Barem četiri automobila oštećena na parkiralištima

Policijska uprava koprivničko-križevačka tijekom jučerašnjeg dana zabilježila je tri prometne nesreće koje su se dogodile na parkiralištima: dvije u Koprivnici i jednu u Đurđevcu. Bilo je tu i jedno slijetanje s ceste i jedno oduzimanje prednosti prolaska.

Prva se dogodila u noći s četvrtka na petak na parkiralištu u Ulici dr. Željka Selingera u Koprivnici. Netko je vozilom oštetio drugo parkirano vozilo pa otišao i policija za njim traga.

Već u petak ujutro, oko 7:15, lakša prometna nesreća dogodila se na parkingu u Kolodvorskoj: zbog nepropisne vožnje unazad sudarila su se dva osobna automobila. Ozlijeđenih nije bilo.

Nešto kasnije, oko 10:40 na parkiralištu u Ulici Vladimira Nazora u Đurđevcu ponovio se noćni scenarij iz Koprivnice: netko je vozilom oštetio parkirani automobil i zbrisao. Policija ga traži.

Spomenimo još i vozača koji je jučer oko 16:25 zbog nepropisnog kretanja sletio s kolnika u Velikom Ravnu. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,97 promila, a putnica u vozilu pritom je lakše ozlijeđena.

Za kraj, oko 14:15 teretni i osobni automobil sudarili su se na raskrižju Ulice Grada Vukovara i Vinogradske ulice u Đurđevcu. Nesreća se dogodila zbog oduzimanja prednosti prolaska, a ozlijeđenih nije bilo.

 

zatvori