Petak, 4. listopada 2024.

FOTO “Kopriva, pec, pec” novom predstavom oduševila klince i klinceze

Mali glumci okupljeni u Lutkarsku družinu “Kopriva, pec, pec” Društva Naša djeca Koprivnica premijerno su u petak izveli predstavu “Pismo”.

Radi se o lutkarskoj predstavi sa snažnom porukom o važnosti čuvanja okoliša.  Zanimljiva priča u kojoj glavni junaci životinje spašavaju šumski potok od zagađenja, tema je nove lutkarske predstave Društva Naša djeca Koprivnica.

Scenarij je priredila Tigrena Csik prema slikovnici Pismo iz Zelengrada Nevenke Videk, a za scenu je zaslužna Gorana Babić. Lutke za predstavu nastale su u Kreativnoj radionici DND također pod vodstvom Tigrene Csik.

Vrijedna lutkarska družina “Kopriva pec, pec” nekoliko mjeseci uvježbavala je uloge pod vodstvom Tigrene Csik i Nikol Bali, a premjeru predstave u petak gledala su djeca iz koprivničkih dječjih vrtića. Jedna izvedba bila je rezervirana i za ostale mališane.

U predstavi glume djeca Sven Šestak, Jana Senjan, Lovro Šeb, Noa Tetec i Rea Damjanović i odrasli Nikol Bali, Gorana Babić i Tigrena Csik. Pjesme izvodi zbor dječjeg vrtića Tratinčica iz Koprivnice.

Ustupila Jadranka Lakuš.
Ustupila Jadranka Lakuš.
Slušaj uživo
zatvori