Ponedjeljak, 28. listopada 2024.

VIDEO Trener Slavena nakon poništenog gola: Oštećeni smo već ne znam ni sam koliko puta

Iako su njegovi igrači osvojili bod protiv vodeće Rijeke u sklopu devetog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, trener Slaven Belupa Mario Kovačević nije bio prezadovoljan nakon odigrane utakmice.

Ne toliko izvedbom svojih igrača koliko spornom odlukom glavnog suca koji je prema mišljenju gotovo cjelokupne nogometne javnosti poništio čisti gol Slaven Belupa u 35. minuti utakmice, poručili su iz koprivničkog prvoligaša.

>> FOTO Farmaceutima poništen gol na Apašu, Slaven i Rijeka odigrali neriješeno

Unatoč tome, trener Kovačević naglasio je da je podjela bodova na kraju bila možda i najrealnija.

– Čestitam igračima, zaslužili smo najmanje bod, a možda i više. Nije se vidjelo da igraju prvi i zadnji, dobro smo se nametnuli Rijeci i nismo joj dozvolili ni u jednom trenutku da nas stisne. Nedostajalo je kombinatorike u fazi napada, nije bilo čistih šansi, iako nas je moglo nagraditi kod udarca Dolčeka. S druge strane, bila je i ta sporna situacija, sudac je svirao tako kako je svirao, nemamo sreće s tima stvarima, oštećeni smo već ne znam ni sam koliko puta, ali kažem, čestitam svojim dečkima na dobro odrađenoj utakmici. Žao mi je što nismo sami sebe, ali i naše navijače nagradili pobjedom, ali kad se sve na kraju izbroji ovo je možda bio i najrealniji rezultat – rekao je Kovačević.

Slušaj uživo
zatvori