Petak, 25. listopada 2024.

VIDEO Trener Kovačević nakon poraza od Hajduka: Ako je sucima sreća da tako rade protiv Slaven Belupa, neka samo rade

Slaven Belupo učvrstio je posljednju poziciju na ljestvici SuperSport Hrvatske nogometne lige nakon jučerašnjeg poraza od Hajduka u 10. kolu.

Podsjetimo, Slavenaši su na do zadnjeg mjesta ispunjenom koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš izgubili rezultatom 2:0, a njihov trener Mario Kovačević bio je vidno tužan i razočaran nakon utakmice, poručili su iz kluba. Čestitao je Hajduku na pobjedi i naglasio da je utakmica bila jako čudna.

>> FOTO Hajduk zakucao Slaven na dno ljestvice i povećao vodstvo, domaćima poništena dva gola

– Prvih 35 minuta činilo se da ćemo mi povesti, napravili smo dosta situacija, ali smo se zbog zaleđa emocionalno i potrošili i dogodi se najgore što može biti. Kod prvog gola umjesto da završimo akciju šutom, mi nešto kompliciramo, onda ne branimo dobro prekršaj i utakmica ode u drugom smjeru. Nažalost, emocije su bile i kod drugog gola, je prekršaj, nije prekršaj, na kraju je bio priznat gol. Pokušali smo igrati u drugom poluvremenu, ali Hajduk je znalački sačuvao rezultat. Već se okrećemo novoj utakmici, za nas jako važnoj, onoj protiv Šibenika – rekao je Kovačević i dodao da je Hajduk na iskustvo praktički iz jednog udarca vodio 2:0.

Potom se osvrnuo i na spornu situaciju kod drugog gola Hajduka kada je Bosec ostao ležati na zemlji nakon što ga je Diallo kopačkom pogodio u glavu. Kazao je da mu je doktor rekao da ima blagi potres mozga, a unatoč tome što se Bosec na poluvremenu osjećao bolje, nije htio riskirati pa ga je mijenjao.

– Znam kad netko digne nogu, ako je netko u opasnosti, a kamoli ako te dirne kopačkom, to je uvijek bio prekršaj. Ako više nije ne znam što bih rekao. Ne razumijem da se VAR ne pogleda. Čovjek leži dolje, ima lagani potres mozga… Ma ustvari neću ništa pričati. Neka rade što hoće, ako im je sreća da tako rade protiv Slaven Belupa neka samo rade – zaključio je trener Slavena.

Cijelu izjavu trenera Slavena nakon utakmice pogledajte u videoprilogu.

Slušaj uživo
zatvori