Subota, 26. listopada 2024.

POVRATAK KULTNE SERIJE Gruntovčani u 4K rezoluciji osvajaju YouTube: ‘Najbolja hrvatska serija ikada!’

Gruntovčani, legendarna hrvatska televizijska serija iz 1970-ih, ponovno osvaja srca gledatelja, ovaj put u modernom formatu.

Zahvaljujući YouTube kanalu pod nazivom GruntovecUnofficial obožavatelji sada mogu uživati u svojim omiljenim epizodama u nevjerojatnoj 4K rezoluciji što je prava poslastica za sve nostalgične gledatelje i nove generacije koje žele doživjeti Gruntovčane u modernom formatu.

Za mnoge, ovo je veliko oživljavanje jednog od najvažnijih dijelova hrvatske televizijske povijesti.

– Najbolja hrvatska serija ikada! Naš legendarni redatelj Krešo Golik i scenarist Mladen Kerstner napravili su remek-djelo! A što se glumačke ekipe tiče, svaka uloga odigrana he genijalno, za nekog hrvatskog Oscara! To su bili glumci! Takvih danas, nažalost, više nemamo! – rekao je jedan od obožavatelja izražavajući zahvalnost svima koji su omogućili ovaj projekt.

Njegovu strast za serijom dodatno je osnažila citirana rečenica kultnog lika Britveša “Sem mel priliku čuti da ste čera pri Špranjici tuliko vina spili, da bi z njim moći melina tirati!”

Dok nostalgični gledatelji uživaju u vraćanju u prošlost, neki razmišljaju i o tome kako bi Gruntovec izgledao u današnjem vremenu.

– Uvijek sam se pitao kako bi Gruntovec izgledao u današnje vrijeme – našalio se drugi obožavatelj reflektirajući na promjene u društvu i tehnologiji koje bi možda promijenile i sam svijet Gruntovčana.

Slušaj uživo
zatvori