Subota, 26. listopada 2024.

Podravkašice večeras dočekuju rukometašice Splita, Obrvan: Želimo opravdati ulogu favorita u cijelom prvenstvu

Rukometašice Podravka Vegete večeras u koprivničkoj Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo dočekuju ekipu Splita 2010.

Susret će početi u 18 sati i igrat će se u sklopu petog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, a u koprivničkom klubu ističu kako je gostujuća ekipa u prvenstvu još uvijek neporažena te sa sedam bodova i utakmicom više zauzima prvo mjesto. Ogled je najavio trener Podravkašica Ivica Obrvan.

– Liga prvakinja nam nameće strahoviti ritam, teško smo se vratili u nedjelju s puta iz Francuske, dok danas igramo utakmicu domaćeg prvenstva protiv Splita 2010, ekipe koja je u ovom trenutku vodeća na ljestvici i prikazala je u prva četiri kola dobar rukomet. Želimo nastaviti s dobrim igrama i opravdati ulogu favorita, ne samo u toj utakmici nego u cijelom prvenstvu. Također, želimo zabilježiti pobjedu i pružiti priliku igračicama koje su nešto manje igrale u Ligi prvakinja u Francuskoj. Isto tako, želimo se s pobjedom okrenuti k sljedećoj utakmici u Ligi prvakinja koju igramo u Rumunjskoj – najavio je Obrvan.

Svoje viđenje nadolazeće utakmice dala je i Podravkašica Hannah Vuljak.

– Split 2010 čini ekipa koja dobro igra i nalazi se na gornjem dijelu tablice. Želimo odigrati dobru utakmicu i upisati nova dva boda – poručila je Vuljak.

Spomenimo da je ulaz u dvoranu slobodan.

Slušaj uživo
zatvori