Subota, 26. listopada 2024.

PIJANI ZA VOLANOM Mladi vozač završio u bolnici, a dvojicu policija strpala iza rešetaka

Službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke jučer su imali pune ruke posla s pijanim vozačima.

Kako su jutros izvijestili, oko 14:15 u Ulici Dubovečki breg u Koprivnici 19-godišnjak je vozio osobni automobil koprivničke registarske oznake i zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika te udario u ogradu i stup električne energije.

– Lakše je ozlijeđen, očitana mu je koncentracija alkohola od 0,48 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – ističu u policiji.

Nadalje, oko 16:20 u Ulici Petra Preradovića u Kozarevcu 43-godišnjak je vozio osobni automobil koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,68 promila. Zbog nedovoljnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru vozila 38-godišnja vozačica.

– Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – napominju u policiji.

Dodaju i kako je oko 18:55 na cesti Botovo – Gotalovo 58-godišnjak vozio teretno vozilo koprivničke registarske oznake u smjeru Gotalova.

– Zbog nepropisnog kretanja sudario se s osobnim automobilom koprivničke registarske oznake iz suprotnog smjera kojim je vozio 38-godišnjak. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 1,41 promil. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – zaključuju u policiji.

Slušaj uživo
zatvori