Subota, 26. listopada 2024.

FOTO: LUDE OSAMDESETE Koprivničanka Ines proslavila 50. rođendan na neobičan način

‘Jer osamdesete su bile godine. Kad smo stalno svirali. I svake noći smo do zore lupali. Susjede smo budili. Jer osamdesete su bile godine…’, kaže tekst poznatog hita Daleke Obale, a na te godine tematskom proslavom rođendana uzvanike je željela podsjetiti slavljenica Ines Kukec.

Poznata po svom veseloj naravi, Ines je proslavila svoj okrugli 50. rođendan spektakularnim tematskim partyem u stilu osamdesetih godina. Ova dekada, poznata po šarenim modnim izborima, nezaboravnim hitovima i neodoljivom duhu slobode, savršeno je odgovarala karakteru slavljenice ali i uzvanika.

Proslava je održana u prostoru jednog ugostiteljskog objekta koji je bio ukrašen u duhu osamdesetih: od fluorescentnih boja i disco kugli do plakata popularnih glazbenika tog vremena. Gosti su došli odjeveni u kostime koji su evocirali duh te ere, s naglaskom na legendarne frizure i modni stil.

Atmosfera je bila ispunjena glazbom koja je obilježila tu dekadu, od Madonne do Duran Durana, a playlista je vraćala u mladost.

Ines, inače zaposlena u Podravki, okružena prijateljima i obitelji bila je oduševljena odazivom i atmosferom.

– Osamdesete su moje omiljene godine. Ovakva tematska zabava je neuobičajena, a ja sam željela da se prisjetimo vremena kada smo izlazili i kada smo se dobro provodili, kazala nam je Ines.

Ovaj rođendan ne samo da je proslava Inesina života, već i sjećanje na jedinstveno vrijeme koje je oblikovalo mnoge od nas. S ovom tematskom proslavom Ines Kukec pokazala je da godine ne moraju značiti i gubitak mladenačkog duha. Naša redakcija čestita zbog rođendana ali i stava.

Slušaj uživo
zatvori