Subota, 26. listopada 2024.

Hajduk dolazi u Koprivnicu, zatvorit će se promet u nekoliko ulica

S početkom u 16 sati u nedjelju će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš odigrati nogometna utakmica 10. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Slaven Belupo i Hajduka.

Tako će od 14 do 18:30 biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, dok će parkiranje u istoj djelomično biti onemogućeno od osam do 18:30.

– Pozivamo vozače na razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa na dan odigravanja utakmice u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici u zoni stadiona – poručili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Iz policije napominju kako navijači prilikom ulaza moraju imati kupljenu ulaznicu i javnu ispravu s fotografijom te upozoravaju kako se moraju držati strogih pravila koji su propisani Zakonom o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, za više informacija pogledajte ovdje.

Također, ulaz u stadion bit će otvoren od 14 sati.

– Stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion – zaključuju iz policije.

Slušaj uživo
zatvori