Subota, 26. listopada 2024.

FOTO: USPJEŠNA AKCIJA Građani donirali više od tonu i pol hrane i higijenskih proizvoda

U sklopu Tjedna solidarnosti Crvenog križa od 7. do 13. listopada Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s jednim trgovačkim lancem organiziralo je akciju “Vaš dar za pravu stvar”.

Zahvaljujući nesebičnoj podršci građana prikupljeno je 1.405 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih proizvoda, izvijestili su iz koprivničkog društva.

Akcija je održana i 14. listopada kada su građani donirali dodatnih 138 kilograma različitih proizvoda. Ukupno je za Socijalnu samoposlugu prikupljeno 1.543 kilograma donacija čime je premašena brojka od tonu i pol.

– Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ove akcije, donirali prehrambene i higijenske proizvode te omogućili da Gradsko društvo Crvenog križa Grada Koprivnice i dalje priprema humanitarne pakete pomoći onima kojima je to potrebno. Zahvalu upućujemo i našim volonterima koji sudjeluju u akcijama prikupljanja i podjele donacija – poručili su iz društva.

Sljedeća akcija prikupljanja donacija održat će se u subotu u Trgovačkom centru Supernova Koprivnica od devet do 13 sati.

– Građani mogu i svakodnevno donositi donacije u Herešinsku ulicu 33, a novčane uplate moguće su putem računa IBAN HR9223860021100510465 – zaključuju u društvu.

Slušaj uživo
zatvori