Subota, 26. listopada 2024.

FOTO Podravka Vegeta bolja od Sinja u domaćem prvenstvu, od ekipe se oprostio fizioterapeut Bojan Savić

Nakon sjajne pobjede u Rumunjskoj u sklopu 5. kola EHF Lige prvakinja, ekipa Podravka Vegete u Koprivnici je bila bolja od Sinja.

Utakmica 6. kola domaćeg prvenstva završila je rezultatom 23:41, na poluvremenu 10:21. Podravkašice su ovom pobjedom učvrstile vodeću poziciju na ljestvici.

Posebno emotivno ovoga puta bilo je na kraju susreta zbog jedne “oproštajke”. Od Podravka Vegete oprostio se legendarni fizioterapeut Bojan Savić, pored trenera jedan od najzaslužnijih za besprijekorno funkcioniranje koprivičkih rukometašica.

Uz zahvalu za sve što je od 1993. godine činio za klub, uručeni su mu prigodni pokloni.

– Osim neizmjernog doprinosa našem radu, Bojan je za 2021. godinu bio dobitnik nagrade za zaslužnog sportskog djelatnika Koprivničko-križevačke županije. Jednako tako, svoj je posao od pamtivijeka radio stručno, sposobno te s velikom voljom. Uvijek je reagirao na vrijeme, u trenerski posao nije se miješao, no u kriznim situacijama donosio je one bitne, važne odluke, baš kao fizioterapeut najvišeg ranga, što je on i bio. S pravom možemo reći kako je tijekom svih ovih godina postao jedno od zaštitnih lica našeg kluba za čiji je boljitak ulagao sav svoj rad i trud. Upravo zbog toga, na našim će tribinama uvijek imati rezervirano mjesto – poručili su iz kluba.

 

Prva ekipa i stručni tim na uručenju poklona, Foto: RK Podravka/Luka Maruševec

 

Slušaj uživo
zatvori