Petak, 25. listopada 2024.

FOTO Članovi Karate kluba Akademija Koprivnica izvrsni na drugom kolu Lige Sjeverozapadne Hrvatske

Članice i članovi Karate kluba Akademija Koprivnica sudjelovao je na drugom kolu Lige sjeverozapadne Hrvatske 2024.

Na ligi je nastupilo 205 natjecatelja iz 16 klubova, a koprivnički klub predstavljalo je osmero natjecatelja koji su se natjecali u tri kategorije kata i sedam kategorija kumite.

Tako je u kategoriji kata Janja Cestar za mini cicibanke osvojila prvo mjesto, te treće mjesto za mlađe cicibanke B, dok je Petar Branković za cicibane B osvojio drugo mjesto.

U kategoriji kumite za mlađe učenike odnosno učenice, nastupili su Filip Cestar koji je zauzeo treće, Maja Arko koja je zauzela drugo te Katja Krulić koja je zauzela treće mjesto.

Za učenike, srebrne medalje u svojoj kategoriji osvojili su Filip Cestar i Teo Mandić, Rafael Jarnjak osvojio je brončanu medalju, a Filip Branković ostao je bez plasmana.

– Natjecatelji Karate kluba Akademija Koprivnica osvojili su ukupno devet medalja – jednu zlatnu, tri srebrne i pet brončanih. Posebno nam je drago što se velik broj natjecatelja okrenuo prema borbama, a neki su se danas po prvi puta okušali u kumiteu i pokazali izvrsne rezultate – poručili su iz kluba i dodali kako se nekoliko natjecatelja razboljelo u posljednjem trenutku pa nisu bili u mogućnosti nastupiti.

Slušaj uživo
zatvori