Subota, 26. listopada 2024.

Djelatnice koprivničkog Crvenog križa na prvoj Erasmus mobilnosti u Španjolskoj

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev i stručna suradnica za projekte Andreja Brozović uspješno su završile edukaciju o komunikaciji i javnim nastupima u Španjolskoj.

Edukacija je održana u sklopu Erasmus+ projekta “Povećanje kompetencija za razvoj Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica”, a tečaj pod nazivom “Effective Communicatoin and Public Speaking for teachers and education staff” održan je od 13. do 19. listopada u Puerto de la Cruiseu na Tenerifima.

Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Teme tečaja uključivale su učinkovitu komunikaciju, verbalni i neverbalni govor, pripremu javnih nastupa, ključne vještine dobrog govornika te praćenje reakcija publike. Sudionici su usvajali teorijska znanja, a potom ih primjenjivali kroz individualne vježbe, grupni rad i prezentacije.

Edukacija, koja se održavala na engleskom jeziku, okupila je sudionike iz različitih obrazovnih ustanova diljem Europe, uključujući škole i vrtiće. Program je obogaćen terenskim aktivnostima, poput upoznavanja kulturno-povijesnih i prirodnih znamenitosti otoka, a završio je svečanom dodjelom certifikata o uspješno završenom tečaju.

Izvor: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Ovo je prvi Erasmus+ projekt za Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, ukupne vrijednosti 11.044,44 eura, a predviđa još jednu mobilnost – edukaciju iz područja novih digitalnih tehnologija.

Stečena znanja i vještine zaposlenici će prenijeti kolegama i volonterima te primijeniti u radu organizacije, čime će doprinijeti daljnjem razvoju GDCK Koprivnica.

Slušaj uživo
zatvori