Srijeda, 2. listopada 2024.

Županijski proizvođači predstavljaju se na Jesenskom međunarodnom sajmu u Gudovcu

Na sajamskom prostoru u Gudovcu ovoga vikenda, od 13. do 15. rujna, održat će se 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam.

Posjetitelji će ponovno imati priliku razgledati jedinstvenu stočarsku izložbu, koja će ove godine biti predstavljena po 31. put. Uz konvencionalne, bit će izložene i hrvatske izvorne i ugrožene pasmine, koje imaju izuzetno genetsko, etnografsko i proizvodno značenje.

Ovogodišnji sajam uključuje i nekoliko tematskih cjelina. Na cjelini “Peti element” okupit će se poslovni subjekti vezani uz grijanje i obnovljive izvore energije, dok će “Drvni svijet” biti posvećen tvrtkama iz područja šumarstva i obrade drveta. Sajam opreme za stočarstvo bit će ključna tematska cjelina zbog održavanja Državne stočarske izložbe, na kojoj će sudjelovati brojni uzgajivači i uzgojne udruge. U sklopu cjelina “Sajam kontinentalnog turizma” bit će predstavljeni proizvodi i usluge vezane uz turizam, uključujući smještajne kapacitete, opremu, namještaj, dekore i turističke manifestacije.

Koprivničko-križevačka županija i ove godine omogućuje zajednički nastup izlagača na 80 kvadratnih metara. Županiju će predstavljati: OPG Dadić & Mirjana Mazuh, OPG Kranjec, Vino, voće i povrće j.d.o.o., Koprivita j.d.o.o., Flying Angel, OPG Ježić, OPG Platužić, Obrt za izradu šešira i kapa vl. Božica Posarić, Francool j.d.o.o. te Obiteljska Craft pivovara Draganovčanka.

Izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije bit će smješten u Paviljonu 8, a dio naših izlagača bit će i iza te ispred paviljona.

Slušaj uživo
zatvori