Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

‘VELIČANSTVENA PETORKA’ Policijski službenici jučer su imali pune ruke posla

Iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke obavijestili su kako je jučer zatečeno petero vozača u činjenju prometnih prekršaja.

Tako je u nadzoru cestovnog prometa jučer u 15:20 na cesti Peteranec – Sigetec zatečen 55-godišnji biciklista koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,91 promila.

S nešto više promila, zatečen je 56-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom u 19:30 na cesti Đelekovec – Šoderica.

– Vozač je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 3,00 promila za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola – javljaju iz Policijske uprave.

U Đurđevcu je pak zatečen 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,48 promila, dok je u Koprivnici zatečen 28-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima B kategorije.

U jutarnjim satima danas je u mjestu Sveti Ivan Žabno zatečen je 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola te se odbio podvrgnuti ispitivanju na prisutnost alkohola u organizmu.

– Vozači su uhićeni i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak – zaključuju u policiji.

Slušaj uživo
zatvori