Nedjelja, 29. rujna 2024.

SVE IH JE VIŠE NA CESTAMA Pitamo vas gdje bi u Podravini bilo dobro postaviti kameru za nadzor brzine?

Diljem Hrvatske u posljednje vrijeme postavljaju se nove kamere za nadzor brzine, a iz kalkulacija redovito nije izostavljena ni Podravina.

Novi, ažurirani popis svih lokacija na kojima su i novopostavljena kućišta objavljen je nedavno, a tada smo doznali i pozicije podijeljene po policijskim upravama, među kojima je i nama zanimljiva PU koprivničko-križevačka, gdje se trenutno nalazi ukupno dvadesetak kućišta.

Nove kamere za nadzor brzine postavljene su na dijelu Podravske magistrale u Koprivnici i Kloštru Podravskom, Drnju i Goli a dosadašnja kamera u Budančevici je premještena iz Ulice Vladimira Nazora u Ulicu Stjepana Radića.

Ilustracija / Snimio Valentino Štefanek.

Mnogobrojni čitatelji našeg portala redovito se žale na recidiviste koji jure naseljima i dionicama cesta uz prekoračenje brzine stoga smo vas odlučili pitati gdje smatrate da bi kamera za nadzor brzine dobro došla.

Dodajmo svemu ovome i kako su stacionarne kamere smještene na prometnicama diljem područja koje pokriva Policijska uprava koprivničko-križevačka tijekom prošle godine snimile ukupno 5.681 vozilo u prekoračenju brzine.

Poštujte prometne propise kako bismo zajedno doprinijeli većoj sigurnosti na našim prometnicama.

Slušaj uživo
zatvori