Utorak, 1. listopada 2024.

Podravkašice večeras dočekuju Bjelovar, trener Obrvan: Očekujem da ozbiljnim pristupom opravdamo ulogu favorita

Rukometašice Podravka Vegete večeras će u koprivničkoj Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo odmjeriti snage s Bjelovarom.

Riječ je o susretu trećeg kola Prve hrvatske rukometne lige za žene koji će početi u 18 sati, a kako navode u koprivničkom klubu, utakmica prethodnog kola je odgođena za kasniji termin s obzirom na to da su Podravkašice igrale drugo kolo Lige prvakinja.

Večerašnju utakmicu je najavio trener Ivica Obrvan koji očekuje dobru utakmicu i traži ozbiljan pristup.

– Nalazimo se u jakom ritmu između utakmica Lige prvaka i imamo dupli program. U goste nam dolazi ekipa Bjelovara, jedna od boljih ekipa hrvatskog prvenstva. Očekujem pozitivnu reakciju naših igračica i da opravdamo ozbiljnim pristupom ulogu favorita u ovoj utakmici. Nakon toga se ponovno moramo okrenuti izazovima Lige prvakinja – rekao je.

U sličnom tonu nastavila je Podravkašica Andrea Šimara.

– Ekipa Bjelovara ima svoju kvalitetu i uvijek je pri vrhu tablice. Na nama je da uđemo u utakmicu dobro od prve minute i damo svoj maksimum te opravdamo ulogu favorita – navela je.

Podsjetimo, rukometašice Podravka Vegete prošlog su tjedna već u prvom kolu napravile velik korak prema osvajanju naslova prvakinja domaćeg prvenstva – u Koprivnici su svladale Lokomotivu. Kad je pak riječ o Ligi prvakinja, u subotu su u drugom kolu poražene na gostovanju u Mađarskoj.

Slušaj uživo
zatvori