Subota, 26. listopada 2024.

Podravkašice u utorak dočekuju Čakovec, igračica Vuković: Mi moramo ući čvrsto u utakmicu od prve minute i potvrditi ulogu favorita

Rukometašice Podravka Vegete u utorak će u koprivničkoj Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo odmjeriti snage protiv Zrinskog iz Čakovca.

Riječ je o susretu četvrtog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene koji će početi u 18 sati, a susret je najavio trener Ivica Obrvan koji očekuje pobjedu.

– Apsolutno nemamo vremena niti za jedan trening. Neke reprezentativke se vraćaju u ponedjeljak tako da to odrađujemo na ubrzani način. Razlika u kvaliteti je apsolutno na našoj strani. Ozbiljnim pristupom moramo tu utakmicu pobijediti te se nakon toga okrenuti zajedničkim treninzima pred odlazak u Metz. Respektiramo ekipu iz Čakovca, no nadam se i vjerujem da ćemo biti dovoljno dobri usprkos ovom kratkom prekidu od sedam dana reprezentativnih obaveza te da ćemo nastaviti u domaćem prvenstvu na tragu gdje smo prije ove pauze stali – najavio je trener Ivica Obrvan koji se trenutno s hrvatskom ženskom reprezentacijom nalazi na pripremama u Prelogu.

U pozitivnom tonu nastavila je igračica Katja Vuković.

– U utorak nas čeka utakmica protiv ekipe Zrinskog. Zrinski je dobro znana ekipa u 1.HRL i ove godine su doveli neka nova pojačanja. Mi moramo ući čvrsto u utakmicu od prve minute i potvrditi ulogu favorita – zaključila je.

Slušaj uživo
zatvori