Četvrtak, 3. listopada 2024.

Otvorene prijave za prvu utrku Lukovo v Kalnovcu, na cilju zakuska

U sklopu obilježavanja Dana općine, u Kalinovcu će se po prvi puta održati utrka Lukovo v Kalnovcu 2024. u organizaciji Nogometnog kluba Kalinovac.

Start je u nedjelju, 20. listopada u 15 sati ispred sportske dvorane Osnovne škole Ivan Lacković Croata u Dravskoj ulici, a trkači su pozvani da se počnu okupljati oko 13:30 kako bi preuzeli startne brojeve i majice.

– Dužina staze je oko 6,3 kilometra, a trči se ulicama Kalinovca od školsko-sportske dvorane, ulicom Mate Kaića, Grgura Karlovčana te Kolodvorskom ulicom do upravne zgrade tvrtke Rasco, potom Kolodvorskom natrag do cilja odnosno školsko-sportske dvorane. Sudjelovati mogu i hodači, kojima je prilagođeno vrijeme nastavka programa, pa neće ništa propustiti – objavili su organizatori.

Proglašenje najuspješnijih natjecatelja bit će u 17 sati.

Prijave za utrku dostupne su na poveznici, rok za upis je nedjelja, 13. listopada do 23:59 sati, dok je krajnji datum za uplatu 10 eura startnine ponedjeljak, 14. listopada u 12 sati.

Startnina uključuje startni broj, majicu, finišersku medalju za sudionike, obrok i piće nakon utrke, mjerenje vremena, obradu i objavu rezultata. Svi sudionici imaju mogućnost koristiti svlačionice u sportskoj dvorani uz tuširanje.

Prijavom na utrku, svaki sudionik je suglasan da organizator smije koristiti njihove fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili nakon utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Foto: Božidar Kovač
Slušaj uživo
zatvori