Utorak, 1. listopada 2024.

KOPRIVNIČANCI RAZVALILI OSIJEK STREET RACE Alen Majstorović, Dominik Nikšić i Goran Fajtović ‘pobrali’ devet pehara

Prošlog vikenda završio je još jedan ludi Osijek Street Race Show čime se sezona prvenstva Hrvatske završila na najbolji mogući način.

Oba dana bila su odlična sa izvrsnim vožnjama, rezultatima i novim osobnim rekordom.

Alen Majstorović – MajstorKawa u subotu je osvojio prvo mjesto u kategoriji ProOpen te drugo mjesto u kategoriji Drag dok je u nedjelju osvojio 2. mjesto u kategoriji ProOpen te 1. mjesto u kategoriji Drag.

Osim toga, u ProOpen-u je zabilježio novi osobni rekord od 9.557 i maksimalnih 249 kilometara na sat te 8.853 s maksimalnih 261 kilometara na sat u Drag-u.

Uz Majstora Kawu, Dominik Nikšić Niki osvojio je tri prva i jedno 2. mjesto, a Goran Fajtović 3. i 4. mjesto.

Sveukupno je Niki Racing Team ‘pobrao’ 9 pehara koje ponosno donose u Koprivnicu.

Sezona je za sve sudionike iznimno uspješno završila jer su Majstorović i Nikšić prvaci Hrvatske u sve tri klase te osvajači Zlatne kacige, posebnog priznanj HMS-a.

– Kad nešto istinski voliš i vjeruješ u to, daješ sve od sebe, kad tad moraju doći i rezultati. Veliko hvala svima vama koji nas podržavate i bodrite, osobno ili putem mreža. Hvala našim klubovima za koje vozimo – MK Metalni Racing Team Marko Horvat i Metalni MOTO KLUB Docdyno Zdravko Petričević. Najveća hvala našim gospođama, kraljicama koje nas trpe. Još jednom čestitke svim pobjednicima, vozačima, ekipi – poručio je Majstorović.

 

Slušaj uživo
zatvori