Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO [ŽUPANIJSKI KUP] Završila sportska srijeda na nogometnim travnjacima, evo svih rezultata šesnaestine finala

Velik broj utakmica pratili su danas navijači na nogometnim travnjacima diljem Koprivničko-križevačke županije – igrala se šesnaestina finala Županijskog nogometnog kupa.

Podsjetimo, jedna utakmica šesnaestine finala već je odigrana – prošlog tjedna snage su odmjerili Omladinac i Osvit, a na penale su pobijedili Đelekovčani.

>> FOTO [ŽUPANIJSKI KUP] Susretom Omladinca i Osvita počelo odigravanje šesnaestine finala

Svi ostali susreti igrani su danas pa je tako utakmica Drave i Podravca igrana u Podravskim Sesvetama završila pobjedom Virovaca od 4:1. U Močilama su se sastali istoimeni domaćin i Sloga, a slavili su Močilani s također 4:1. Miklinovec je dočekao đurđevački Graničar i bolji su bili Picoki s 2:0. Drnje je bilo mjesto susreta Tomislava i Zagorca i Drnjančani su slavili rezultatom 10:0, a Mičetinac je na domaćem terenu s 9:1 izgubio od Kalinovca.

Rasinja je kod kuće odmjerila snage s Borcem te je ovaj susret završio pobjedom Jembrovčana od 4:1. U Podravskoj Selnici igrali su Drava i legradski Graničar, a gosti su slavili uz rezultat 3:0. U Križevcima su igrali Radnički i Koprivnica, a Koprivničanci su slavili 10:0. Snage su u Zablatju odmjerili Udarnik i Tehničar te su pobijedili Cvetkovčani i to s 5:0. Kad je pak riječ o utakmici u Pustakovcu gdje su zaigrali Jedinstvo i Bratstvo, Kunovčani su bili bolji 11:1.

Igralo se danas i u Botinovcu gdje je Rudaru pristigla molvarska Mladost, a na kraju susreta slavili su Molvarci s 7:0. U Glogovnici je Polet dočekao Tomislav Radnik i bolji su bili gosti rezultatom 13:0. U Starigradu su na teren istrčali istoimeni domaćin i kloštranska Mladost, a pobijedili su domaćini na penale uz rezultat 3:2.


Rezultati igranja šesnaestine finala Županijskog nogometnog kupa:

NK Omladinac – NK Osvit 1:1 (penali 5:6)
NK Drava (PS) – NK Podravac 1:4
NK Močile – NK Sloga 4:1
NK Miklinovec – NK Graničar (Đ) 0:2
NK Tomislav – NK Zagorec 10:0
NK Rasinja – NK Borac 1:4
NK Drava (SP) – NK Graničar (L) 0:3
NK Radnički – NK Koprivnica 0:10
NK Udarnik – NK Tehničar 0:5
NK Jedinstvo – NK Bratstvo 1:11
NK Rudar (B) – NK Mladost Molve 0:7
NK Polet – NK Tomislav Radnik 0:13
NK Starigrad – NK Mladost Kloštar 1:1 (3:2 penali)
NK Mičetinac – NK Kalinovac 1:9

Slušaj uživo
zatvori