Srijeda, 2. listopada 2024.

FOTO Trener Obrvan nakon Lokomotive: Potvrdili smo veliku razliku u kvaliteti i zasluženo pobijedili

Koprivnica je već na startu prvenstva u prvom kolu bila domaćin najvećeg hrvatskog rukometnog derbija između Podravka Vegeta i Lokomotive.

Podravkašice su slavile uvjerljivom pobjedom 39:23.

– Praktički je jučerašnjim susretom jedna ruka već na prvenstvenom peharu iako nas očekuje jako dugo i uzbudljivo putovanje prvenstvenim izazovima – poručili su iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

>> FOTO Podravkašice potpuno nadigrale Lokomotivu i već u startu sezone napravile velik korak prema naslovu prvakinja

Trener Podravkašica Ivica Obrvan čestitao je nakon utakmice svojim igračicama.

– Čestitam im na sjajnoj igri nakon jedne iscrpljujuće utakmice prije četiri dana. Na nesreću nismo u toj utakmici bili okrunjeni pozitivnim rezultatom. Raspored je odredio da u prvom kolu igramo derbi, a razlika u kvaliteti je ove godine dosta velika. Bez obzira na to nismo očekivali ovako uvjerljivu pobjedu. Moj je zadatak bio u dva treninga, znajući da je naporno biti s glavom u treninzima s obzirom na fizički i psihički napor još od vikenda, pripremiti ekipu. Igrali smo prije svega protiv Lokomotive koja u dvokružnom sistemu nosi i odgovarajuću prednost ako pobijedite ili ne pobijedite s odgovarajućom razlikom. Cure su reagirale odlično, pokazali smo da je razlika u kvaliteti s pravom takva i na kraju zasluženo pobijedili – Obrvan.

Svoje zadovoljstvo nakon utakmice nije krila ni igračica Matea Pletikosić.

– Jako sam sretna i ponosna na cure i čestitam im na ovako velikoj pobjedi. Nismo očekivali da će biti s ovakvom razlikom i nismo imali puno dana za pripremu. Vidjeli smo prijašnje utakmice, ali smo se pripremali da neće biti lako jer to nikada nije lako protiv Lokomotive. Bile smo svjesne da smo se dobro pripremile i kako smo igrale u Ligi prvaka samo smo taj dobar osjećaj prenijele i ovdje na teren – zaključila je Pletikosić.

Slušaj uživo
zatvori