Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO Podravkašice se oprostile od dugogodišnje glasnogovornice Romane, uručile joj divne poklone

Prije jučerašnje utakmice Podravka Vegete i Bjelovara igrane u koprivničkoj Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo održana je kratka prigodna svečanost.

Naime, Podravkašice su se uz vodstvo kluba oprostile od Romane Mihalec koja je šest godina provela na mjestu glasnogovornice u Podravka Vegeti i koja će dosadašnje poslovne izazove zamijeniti novim iskustvima.

– Cvijeće i poklon uime cijele ekipe Romani je uručila kapetanica ekipe Sara Šenvald. Iako su emocije bile na vrhuncu Romani se obratila i direktorica Rukometnog kluba Podravka Vlatka Mihoci koja joj je također predala cvijeće, sliku i dres s njezinim imenom uime kluba i njezinih najbližih suradnica – naveli su u Podravki.

>> DOZNAJEMO Romana Mihalec odlazi s mjesta glasnogovornice Podravka Vegete: Ostat ću vjerna navijačica kluba

Podsjetimo, u kolovozu smo pisali da Romana Mihalec napušta klub u kojem je radila od 2018. godine, a kako nam je tada rekla, iz Podravke nosi puno lijepih uspomena.

– Bilo je to divno profesionalno putovanje i izuzetno sam zahvalna što sam imala priliku biti dio ove sportske priče koja će se pričati i dalje. Nosim puno lijepih uspomena te ću uvijek ostati vjerna navijačica kluba koji ću nositi u svom srcu kao i sve ljude s kojima sam radila – naglasila je Romana.

Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
Izvor: RK Podravka Vegeta
Slušaj uživo
zatvori