Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Najboljim gospodarstvenicima dodijeljene ‘Zlatne kune’

Najboljim gospodarstvenicima Koprivničko-križevačke županije dodijeljena su priznanja “Zlatna kuna”.

Priznanja su dodijeljena na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica i to u tri kategorije za najuspješnije malo, srednje i veliko poduzeće.

Gospodarskim subjektima priznanja su se dodjeljivala na temelju izvrsnosti u poslovanju pa je tako Zlatnu kunu u kategoriji najuspješnijeg velikog poduzeća primio drugu godinu za redom Belupo, u kategoriji srednjeg poduzeća Kotlar d.o.o. te u kategoriji malog poduzeća SPECK d.o.o.

U ime svih dobitnika obratio se predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Čeović koji je svim dobitnicima čestitao te rekao kako mu je izrazito drago drugu godinu za redom primiti ovu nagradu.

– Hvala Vijeću što je po drugi put zaredom prepoznato Belupo kao dobitnika u kategoriji velikih tvrtki. To nam je velika čast jer u ovoj županiji posluje devet velikih tvrtki i svih devet jako dobro posluju i sjaje su. Lijepo je biti prepoznat u tom dobrom društvu. Mi smo jako zadovoljni s rezultatima koje je Belupo postigao u 2023. godini, rasli su profiti, prihodi i to je jako dobro. Veselimo se i dalje suradnji sa Županijom i Gradom te ćemo i dalje trebati kvalitetne ljude – rekao je Čeović.

Snimio Tomislav Matijašić.

S nekoliko rečenica obratila se i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž koja je zahvalila svim gospodarstvenicima koji rade na području Grada i koji svojim svakodnevnim radom te mjesečnim i godišnjim rezultatima doprinose uspješnom razvoju grada Koprivnice i stabilnosti ovog kraja.

– Čestitam svim gospodarstvenicima koji su se uspješno nosili s izazovima koje je nosila 2023. godina, vjerujem da ste motivacija mladima te vam želimo još puno uspjeha – istaknula je.

Snimio Tomislav Matijašić.

Uime župana Koprivničko-križevačke županije obratio se zamjenik Ratimir Ljubić koji je kazao kako je ovo velika promocija za naš kraj i našu županiju.

– Županijsko gospodarstvo zadnjih nekoliko godina je imalo velike izazove i na lokalnoj, ali i na globalnoj razini i oni su znali odgovoriti na to. Naše županijsko gospodarstvo posluje pozitivno, povećao se broj zaposlenosti na području županije, a Županija pokušava pridonositi i pomoći našim gospodarstvenicima kroz različite mjere i natječaje i donacije – zaključio je zamjenik župana.

Snimio Tomislav Matijašić.
Slušaj uživo
zatvori