Subota, 26. listopada 2024.

FOTO Koprivnički karatisti nastupili u Ivancu, Janja Cestar osvojila zlato

Karate klub Akademija Koprivnica sudjelovao je na 16. Memorijalnom turniru Ivanec 2024.

Okupio se 371 natjecatelj iz 39 klubova iz tri države. Koprivnicu je predstavljalo sedmero natjecatelja koji su nastupili u pet kategorija kate i dvije kategorije kumite.

U kategoriji kate, Janja Cestar je u mini i mlađim cicibankama osvojila zlato i srebro, Katja Krulić bila je srebrna u mlađim učenicama, a Vito Turk brončani. U kategoriji kumite, među mlađim učenicima Lukas Strmecki i Filip Cestar u svojim su težinskim kategorijama osvojili brončane medalje.

– Ponosni smo na sve naše natjecatelje koji su pokazali izniman trud, disciplinu i borbeni duh. Osim onih koji su osvojili medalje, posebno želimo pohvaliti i natjecatelje koji ovog puta nisu stigli do postolja. Iako nisu osvojili medalje, dali su sve od sebe i pokazali sportski duh te stekli neprocjenjivo iskustvo koje će im biti od velike koristi u budućim natjecanjima. Njihova upornost i želja za napretkom vrijedni su svake pohvale – poručili su iz kluba.

Dodaju kako je svaka osvojena medalja odraz predanog rada, dok svi natjecatelji, bez obzira na plasman, predstavljaju temelj na kojem grade budućnost kluba.

Slušaj uživo
zatvori