Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO Janči i Domišljanović obišli učenike područnih škola, razveselili ih prigodnim poklonima

Prigodne poklone dobili su učenici područnih škola s područja grada Đurđevca prilikom posjeta đurđevačkog gradonačelnika Hrvoja Jančija i ravnatelja Osnovne škole Đurđevac Danijela Domišljanovića.

Iz đurđevačke Gradske uprave poručili su da su Janči i Domišljanović obišli učenike u Mičetincu, Čepelovcu, Budrovcu, Sirovoj i Suhoj Kataleni te područnoj školi za djecu s teškoćama u razvoju. Nakon razgovora i kraćeg druženja s učenicima poželjeli su im uspješnu novu školsku godinu te im podijelili raznobojne pernice, jabuke, slatkiše i četkice za zube.

Gradonačelnik Janči pritom je rekao da Grad predano radi kako bi učenici u područnim školama imali sve uvjete za kvalitetan rad.

– Već tradicionalno svake godine posjećujemo učenike i učiteljice naših područnih škola te nikad ne dolazimo praznih ruku. I ove smo ih godine željeli obradovati malim znakom pažnje kako bi im uljepšali prvi školski dan i boravak u školi. Četkicama i jabukama dodatno želimo podsjetiti da se nastavlja naša preventivna akcija zaštite zubi. Želim svima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a prvašićima da svoje prve dane u školi pamte po lijepim trenucima – naglasio je.

Učenici su sa znatiželjom otvarali poklone i potom zahvalili gradonačelniku i ravnatelju na dolasku i poklonima koju su ih obradovali, a oni su im još jednom poželjeli puno uspjeha u radu i pozvali ih da što bolje iskoriste brojne izvannastavne i izvanškolske aktivnosti koje im tijekom godine nudi škola.

Slušaj uživo
zatvori