Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO [ELITNA LIGA] Veliki preokret u Kalinovcu, Molvarci slavili u Legradu

Treće kolo Elitne županijske lige počelo je utakmicama u Legradu i Kalinovcu.

Na legradskom Fizešu pobjedu su odnijeli gosti, molvarska Mladost slavila je 1:2. Molvarcima su to prvi bodovi ove sezone, a Legrađani i dalje ostaju na nuli.

Pravu dramu gledali smo Kalinovcu gdje su gosti iz Kunovca vodili 0:2, ali je domaća momčad velikim preokretom na kraju slavila 3:2. Bratstvo je nakon tri kola i dalje među ekipama na dnu tablice koje još nisu počele skupljati bodove, dok je Kalinovec treći.

Sve ostale susrete trećeg kola gledat ćemo sutra. Prvo će se u 10 sati u Đelekovcu sastati Osvit i Močile.  Preostali nedjeljni susreti počet će u 17 sati i zanimljivo će biti u Imbriovcu gdje Borcu pristiže kloštranska Mladost. Jembrovčani su u prvom kolu pobijedili Podravac da bi u drugom izgubili od Tomislav Radnika, a novo kolo prilika im je za bodove, no oni neće doći samo tako jer im u goste stiže sjajna ekipa koja ima dvije pobjede i koja je trenutno na vrhu tablice. Domaćini se zato moraju dobro pripremiti, a iako će se susresti sa starim znalcima, oni u Imbriovec dolaze visokomotivirani i po puni plijen.

Ferdinandovac će biti mjesto susreta istoimenog domaćina i Tomislav Radnika. Upravo smo spomenuli da je kloštranska Mladost prva, no u stopu ju prati baš Tomislav Radnik koji je i više nego sjajno ušao u ligu, odnosno uz dvije pobjede. Treću u nizu uz ostanak u vrhu tablice gosti zasigurno žele, no nešto će se ipak pitati i domaćine koji dosad imaju dva remija i to protiv Tehničara i Podravca.

Prugovac se prošlog vikenda pobrinuo za iznenađenje kola. Naime, uz igrača manje remizirao je s Tehničarom koji glasi kao jedan od najkvalitetnijih klubova na našem području, a dobro je odigrao i prvo kolo s obzirom na to da je pobijedio Bratstvo. Prugovčani su uz nogometaše Tomislav Radnika pokazali da u Elitnoj ligi svatko može “dobiti” svakog, a i da nas tijekom čitave sezone očekuju (ne)očekivani rezultati. Kad je riječ o nedjeljnoj utakmici Prugovčana, oni će na svom terenu dočekati Podravac koji dosad ima poraz i remi. Vjerujemo da će podrška navijača domaćinima biti dodatan vjetar u leđa, a i rezultat bi onda mogao doći.

Preostalu utakmicu trećeg kola gledat ćemo u Drnju gdje Tomislavu dolazi Tehničar i bit će to još jedan derbi. Drnjančani su u prvom kolu izgubili od Kalinovčana, a u drugom svladali Bratstvo i u nedjelju ih čeka prava borba na terenu. Cvetkovčani su pak prvo remizirali s Ferdinandovcem i onda opet u već spomenutom iznenađenju kola s Prugovcem, a do prvih punih bodova bi mogli doći u Drnju protiv, na papiru, lakšeg protivnika. Ipak, ovo je Elitna liga i nikoga se ne smije podcjenjivati pa neka Drnjančani iz rukava izvuku sve svoje aseve i suprotstave se protivniku.

Slušaj uživo
zatvori