Četvrtak, 3. listopada 2024.

FOTO Crveni križ i Podravka potrebitima podijelili 250 paketa hrane

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica pripremili su i podijelili 250 paketa hrane za korisnike u potrebi na području 11 općina u kojima djeluje ovo društvo.

Iz društva su poručili da je to rezultat projekta “Koprivnička banka hrane za potrebite sugrađane” koje je društvo prijavilo na natječaj za dodjelu donacija Podravke u ovoj godini u sklopu kojeg se doniraju novac i proizvodi udrugama, društvima i organizacijama koje se bave radom od općeg društvenog značaja ili u humanitarne svrhe.

– Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je zadovoljilo sve uvjete natječaja te nam je odobrena donacija od 1.000 eura u proizvodima Podravke i još 2.000 eura u novcu za kupnju proizvoda. Hvala Podravki na donaciji uime koprivničkog Crvenog križa, a posebno hvala od korisnika koji su se itekako razveselili proizvodima – naveli su u društvu.

Za kraj su pozvali sve sugrađane i tvrtke da donacijama uljepšaju i olakšaju nečiji život.

– Materijalne donacije svakodnevno možete donijeti u naše sjedište u Herešinskoj ulici 33 u Koprivnici, a novčane donacije posredstvom interneta ili uplatom u banci na žiro računu Podravske banke IBAN HR9223860021100510465 – zaključili su.

Slušaj uživo
zatvori