Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO [1. ŽNL] Starigrad poražen na domaćem terenu

Počelo je treće kolo Prve županijske nogometne lige.

Prvu utakmicu danas smo gledali u Starigradu gdje je istoimeni domaćin dočekao Podravec iz Torčeca. Nisu domaćini imali lak zadatak u ovom kolu. Nakon remija i poraza u prve dvije utakmice, danas je pred njima bio susret protiv trenutno prvoplasirane momčadi lige.

Borili su se domaćini, ali jednostavno nije išlo. Izgubili su od momčadi iz Torčeca rezultatom 1:4. Za goste zabijali su dva puta Karlo Tomašić, a po jednom Veno Smolčić i Josip Jurić.

Preostale utakmice trećeg kola sutra su na rasporedu. Prekodravac će na svom terenu dočekati Lipu. Hlebinčani su u prvom kolu poraženi da bi u prošlom bili bolji od Panonije, a domaćini su favoriti i pred domaćim navijačima sigurno će željeti isprati spomenuti gorak okus poraza u prošlom kolu.

Vojakovac će biti mjesto susreta Viktorije i bregovske Mladosti. Viktorija u prva dva ovosezonska kola nije upisala pobjede – u debiju sezone izgubila je od Drave iz Podravskih Sesveta, a u prošlom kolu remizirala je s Graničarom iz Novog Virja. Bregovci su pak u prošlom kolu nadigrali Starigrad, a u prvom kolu “stradali” su od Prekodravca.

U Novigradu Podravskom snage će odmjeriti Drava i novovirovski Graničar – ni Novigraci ni Novovirovci zasad nemaju pobjede te Novigraci u prva dva kola imaju poraz i remi, a Novovirovci dva remija.

Zanimljivo će biti i u Glogovcu gdje Rudaru dolazi Drava iz Podravskih Sesveta. Rudar je na začelju tablice bez bodova, to jest uz poraze od Sloge i Miklinovca. Sesvečani su pak odlično ušli u prvenstvo s dvije pobjede te trenutno dijele vrh tablice s Podravcem, a u tom će tonu sigurno željeti nastaviti pa će na domaćem terenu dati sve od sebe da nastave 100-postotni učinak.

I nogometaši Omladinca dosad imaju dva remija, sutra će na svom terenu dočekati Miklinovec koji im pristiže na krilima pobjede od 6:2 protiv Rudara. Herešinčani su svakako motivirani da u trećem kolu pred domaćom publika osvoje prva puna tri boda, no nešto će se itekako pitati i goste koji žele nastaviti s dobrom igrom, odnosno ostati u vrhu tablice.

Preostala utakmica kola igrat će se u Peterancu gdje Panoniji dolazi Sloga. Sloga je na tablici tik iza Miklinovca s pobjedom i remijem, dok Peterančani zasad imaju remi i poraz. Ivančani su pritom u prošlom kolu remizirali s Omladincom, a Peterančani izgubili od Lipe.

Slušaj uživo
zatvori