Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Dinamo i Boysi sutra u gradu, prometnice i stadion pod video nadzorom policije

Posebna regulacija prometa najavljena je za sutra u Koprivnici zbog nogometnog susreta Slaven Belupa i Dinama.

Slaven i Dinamo snage će u 17:30 odmjeriti na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš, a iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da će zbog provođenja mjera osiguranja od 15:30 do 20 sati biti zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića.

– Parkiranje će u toj ulici djelomično biti onemogućeno od osam do 20 sati. Pozivamo vozače na razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa na dan odigravanja utakmice – naveli su u policiji.

Navijače koji dolaze na Apaš policija moli da se na vrijeme upute prema stadionu, a ulazi će biti otvoreni od 15:30. Prije, za vrijeme i nakon utakmice policajci će audio-vizualno snimati stadion i prilazne pravce, dodali su.

Uz to su podsjetili da je sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima zabranjeno unošenje ili pokušaj unošenja alkoholnih pića i droga, ulazak i boravak u alkoholiziranom stanju, unošenje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda ili stvaranje nereda i nasilja, maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način u cilju prikrivanja identiteta…

– Sva uočena naprijed navedena protupravna ponašanja bit će sankcionirana sukladno Zakonu – zaključili su u policiji.

Slušaj uživo
zatvori