Nedjelja, 29. rujna 2024.

Badmintonaši Koprivnice nastupili na međunarodnom turniru, Luka Koluder osvojio broncu

Proteklog vikenda koprivnički badmintonaši nastupili su na međunarodnom turniru koji je održan u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu.

U najstarijoj konkurenciji do 17 godina nastupio je Filip Kos.

– Ždrijeb ga ponovo nije mazio jer je već u prvom kolu snage odmjerio s kasnijim pobjednikom turnira Erdalom Mertom Demirhanom iz Turske – kažu iz kluba.

U konkurenciji dječaka do 13 godina Filip Vedriš nastupio je u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji parova s Konstantinom Ristićem iz Beograda.

– Izvrsno se ravnopravno boreći s godinu dana starijim protivnicima, uspio je odnijeti dvije pobjede zbog čega s optimizmom čekamo njegovu iduću sezonu u istoj starosnoj konkurenciji – dodaju.

Izvor: BK Koprivnica

Lara Tomjek nastupila je u istoj starosnoj konkurenciji djevojčica pojedinačno i u paru s Tihanom Mavriček iz Zagreba.

– Jana Medvarić i Margareta Tot nastupile su u konkurenciji djevojčica do 11 godina . Margareta se pojedinačno uspjela plasirati u četvrtfinale, a Jana se izvrsno borila s najjačim suparnicama na turniru jer ju je ždrijeb smjestio u skupinu s dvije djevojčice koje su nakon međusobnog meča u skupini kasnije drugi meč na turniru odigrale u finalu. Jana i Margareta u paru su odigrale izvrstan meč protiv kasnijih finalistica. Za pobjedu im je nedostajalo malo više samopouzdanja – pojasnili su iz kluba.

U konkurenciji dječaka do devet godina nastupio je Luka Koluder, najmlađi i najuspješniji natjecatelj. Luka je zauzeo treće mjesto te je osvojio brončanu medalju.

Slušaj uživo
zatvori