Četvrtak, 3. listopada 2024.

AGLOMERACIJA KOPRIVNICA Počinju radovi na prekopu Križevačke ceste, prometnica će biti zatvorena

Koprivničke vode obavijestile su da će u sklopu projekta Aglomeracija Koprivnica započeti radovi na rekonstrukciji sustava odvodnje grada Koprivnice.

Pripremni radovi na prekopu državne ceste DC 41 (Križevačka cesta) u Koprivnici, koji obuhvaćaju pripremu kolnika i postavu nove prometne signalizacije, započet će u petak, 6. rujna.

U periodu od 7. do 8. rujna državna cesta DC 41 (Križevačka cesta kod kućnog broja 34) bit će privremeno zatvorena za promet.

Promet će biti preusmjeren na državnu cestu DC2 u smjeru Đurđevca do kružnog raskrižja sa Starogradskom ulicom gdje se skreće u naselje Starigrad, pa nadalje do raskrižja s Mlinarskom ulicom u smjeru naselja Reka (Starogradska ulica) te skretanje u Ulicu Trg Ljudevita Gaja, pa nadalje po Mažuranićevom trgu do križanja sa državnom cestom DC41 gdje je izlaz na državnu cestu oznake DC41 (Ulica kralja Zvonimira) u smjeru Križevaca i obrnuto.

Prikaz privremene regulacije prometa u periodu od 7. do 8. rujna dat je na situacijskom prikazu, a građani su zamoljeni za oprez u vožnji i poštivanje privremene prometne signalizacije.

PROJEKT: Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica
Radovi na izgradnji i rekonstrukciji sustava odvodnje i vodoopskrbe, izgradnji i rekonstrukciji NUS-a na sustavu vodoopskrbe i odvodnje na području Koprivnice u aglomeraciji Koprivnica
Grupa 2.1: projekt “Rekonstrukcija sustava odvodnje grada Koprivnice”

Slušaj uživo
zatvori