Srijeda, 2. listopada 2024.

[3. NL SJEVER] Mikor uoči Bilogore: Uz dobru pripremu i taktiku, vjerujem u tri boda

Utakmica četvrtog kola Treće nogometne lige Sjever između Nogometnog kluba Koprivnice i Nogometnog kluba Bilogora 91 igra se danas s početkom u 19:30 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš.

Koprivničanci su novu sezonu započeli u promijenjenom sastavu, a jedan od rijetkih igrača koji su ostali iz prošlog prvenstva je branič Luka Mikor.

– Nakon završenih priprema i početka prvenstva mogu reći da je ekipa mlada i željna dokazivanja. Prva tri kola nisu bila jednostavna jer smo imali dva teška gostovanja s ekipama koje se bore za vrh tablice. Protiv Garića smo ispustili dva boda u zadnjem napadu, ali isto tako utakmicu nismo na vrijeme prelomili u našu korist. Seniorski nogomet ne oprašta pogreške i to su se mladi dečki kojima je ovo prva seniorska sezona uvjerili. Treniramo dobro, dolaze ekipe s kojima ćemo se lakše nositi i tu vidimo svoju šansu da se rezultatski dignemo, a tako i na svim ostalim poljima kako na terenu tako i izvan njega – rekao je Mikor.

Podsjetio je da su u prošlom kolu u Pitomači poraženi s 3:0.

– Utakmica u Pitomači rezultatski izgleda kao lagani poraz, ali dečki su se držali trenerovih smjernica i sve je išlo po planu do 66. minute i njihovog prvog pravog udarca u okvir i eurogola iz slobodnog udarca. Poslije toga utakmica se lomila na njihovu stranu pošto smo ubrzo ostali s igračem manje. Svoje najbolje prilike imali smo iz prekida gdje nismo uspjeli ozbiljnije ugroziti njihov gol – istaknuo je.

Osvrnuo si i na današnjeg protivnika.

– Dolazi nam iskusna ekipa Bilogore u dobroj formi i slavljeničkoj atmosferi, pošto su prošli pretkolo Kupa i dočekuju Hajduk. Mi gledamo sebe, uvijek idemo na pobjedu bez obzira na protivnika, a uz dobru pripremu i taktiku vjerujem u osvajanje tri boda – najavio je Mikor.

Spomenimo da je većina utakmica četvrtog kola odigrana u subotu – Graničar iz Đurđevca poražen je u Slatini 0:1. Pitomača je s 2:1 poražena od Međimurja, a Polet je s 4:2 pobijedio Viroviticu.

Slušaj uživo
zatvori