Nedjelja, 29. rujna 2024.

Vlatka Pokos na Instagramu: Nisam Podravka, niti je Sokolovac u kojem sam odrasla Podravina

Popularna pjevačica i bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos odlučila je jednom zauvijek pojasniti svojim pratiteljima na Instagramu odakle je njezino porijeklo.

‘Bez namjere da ikoga uvrijedim, želim demantirati one koji me uporno nazivaju Podravkom. Nisam Podravka, niti je Sokolovac u kojem sam odrasla Podravina iako gravitira Koprivnici. To područje je doslovno tromeđa Bilogore, Kalnika i Podravine’, započela je Pokos svoju objavu na popularnoj društvenoj mreži na kojoj je prati više od 24 tisuće pratitelja.

‘Moja mama, djevojačkog prezimena Pokos je podrijetlom Zagorka, a otac mi je bio Dalmatinac/Vlaj iz splitskog zaleđa. Genetikom i fizičkim izgledom sam definitivno više Dalmatinka i ponosna sam na to podrijetlo’, pojasnila je mnogobrojnim pratiteljima.

Dodala je i kako su njezina mama i bake odgojile nju i sestru uz podršku očuha kojeg, kako kaže, zove ocem. ‘Kulturom i stilom sam Zagrepčanka, a srce mi je u Dalmaciji. Najviše sam kozmopolit, građanka svijeta!’, zaključila je Vlatka.

Reakcije pratitelja nije moguće pročitati s obzirom na to da je onemogućila komentare na objavu međutim objavu je dosad lajkalo više od 350 pratitelja.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Slušaj uživo
zatvori