Petak, 4. listopada 2024.

TU NI GOSPA NE POMAŽE Uhićena ‘trojica veličanstvenih’ pod nezavidnom količinom alkohola

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke obavještavaju kako su jučer uhićena trojica vozača koja su upravljala pod utjecajem alkohola.

Tako je u Špoljarskoj ulici u Koprivnici u 23:20 zatečen 48-godišnji vozač koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje teretnim automobilom, pod utjecajem alkohola od 2,35 promila i za vrijeme dok mu je rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova određeno da ne može podnijeti zahtjev za
izdavanje vozačke dozvole.

– Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzeto teretno vozilo kojim je upravljao te je o tome obaviješten nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom – rekli su iz policije.

Istovremeno, u Starogradskoj ulici u Koprivnici zatečen je  49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,76 promila.

Isto tako, u Đurđevcu je u 23:30 u Ulici bana Jelačića 44-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila i zbog nepropisnog kretanja vozilom sletio van kolnika u odvodni kanal.

 

Slušaj uživo
zatvori