Petak, 4. listopada 2024.

Tri osobe ozlijeđene, motorist prešao u suprotnu traku, vozač automobila završio u betonskom mostu

Tri osobe ozlijeđene su u prometnim nesrećama koje su se dogodile u protekla 24 sata na podravskim cestama.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je jučer oko 15:25 u mjestu Velika Mučna 36-godišnji vozač vozio motocikl poljske registarske oznake.

– Zbog neprilagođene brzine kretanja motociklom je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u osobni automobil križevačke registarske oznake koji je iz suprotnog smjera vozila 55-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – napominju u policiji.

Dodaju i da je malo iza ponoći u Kloštru Podravskom u Ulici Oderjan 33- godišnji vozač vozio osobni automobil koprivničke registarske oznake.

– Zbog nepropisnog kretanja automobilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio u putni jarak te udario u betonski prilazni most. U prometnoj nesreći vozač je zadobio lakše ozljede, očitana mu je koncentracija alkohola od 1,51 promil i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – objašnjavaju u policiji.

Slušaj uživo
zatvori