Nedjelja, 6. listopada 2024.

SUMMER COCK FESTIVAL Dolazi Bloger Krule, pripremaju se ribička noć i Dergez obiteljski dan

Turistička zajednica grada Đurđevca i ovog vikenda u sklopu Summer Cock Festivala priprema raznovrsne sadržaje koji će zasigurno privući sve ljubitelje ljetne zabave, dobre hrane i glazbe.

Program započinje u petak 23. kolovoza kada će u atriju utvrde Stari grad s početkom u 20 sati nastupiti popularni satiričar Bloger Krule. Njegov stand-up nastup pod nazivom “Od prvog do prvog” obećava večer ispunjenu zdravim i britkim humorom, na prepoznatljiv način koji će posjetiteljima pružiti savršen početak vikenda. Uz smijeh, posjetitelji će moći uživati u specijalitetima pivnice i restorana Starog grada.

Subotnja večer, rezervirana je za tradicionalnu Ribičku noć na jezeru Separacija, koja počinje u 20 sati. Posjetitelje očekuje zabava uz Band Mladi te prilika za degustaciju svježe pečene ribe po promotivnim cijenama, sve u organizaciji Rekreativne udruge Podravina.

Nedjelja donosi pregršt aktivnosti za najmlađe. U Park šumi Borik u Đurđevcu, od ranih jutarnjih sati, mališani će moći uživati u skakanju na napuhancima, sudjelovati u kreativnim radionicama, te se natjecati u raznim igrama sa svojim obiteljima. Najspretniji i najsretniji natjecatelji bit će nagrađeni vrijednim poklon paketima. Dan će završiti opuštanjem na dekicama uz večernju projekciju crtanog filma “Pustolovina bubamare i crnog mačka”, što će biti savršen završetak još jednog uspješnog vikenda na Summer Cock Festivalu.

Izvor: Grad Đurđevac
Slušaj uživo
zatvori