Utorak, 1. listopada 2024.

STIGLI NOVCI Vrabelj: Financirat će se kompletan trošak svih trenera u školi nogometa

U prostorima Ministarstva demografije i useljeništva u Zagrebu, načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj potpisao je ugovor o sufinanciranju aktivnosti mladih vrijedan 28.900 eura.

Ugovor je uime ministarstva potpisao ministar Ivan Šipić.

Glavni provoditelj sportskih aktivnosti u sklopu projekta bit će Škola nogometa Općine Koprivnički Ivanec, a sve će trajati od početka rujna do kraja kolovoza iduće godine.

– U sklopu projekta financirat će se kompletan trošak svih trenera u školi nogometa u navedenom razdoblju te će se nabaviti sportska oprema za svu djecu: jakne, trenirke, radne trenirke, šuškavci, ruksaci, dresovi, štucne, kostobrani, t-shirt i kopačke. Uz sve navedeno, nabavit će se i oprema potrebna za odvijanje treninga u vidu dva veća aluminijska gola na kotačima sa mrežama, dva manja aluminijska gola na kotačima sa mrežama, pet lopti, 50 markirki, 10 slalom štapova za trening i jedan živi zid na kotačima – kazao je načelnik Zoran Vrabelj te dodao kako ovim odličnim rezultatom na natječaju izravno povećavaju standard djece te ih potiču na bavljenje sportom.

Izvor: Općina Koprivnički Ivanec
Slušaj uživo
zatvori