Utorak, 8. listopada 2024.

RETROGLAS ‘Ja sam dijete Svemira’. Žena iz Novigrada Podravskog tvrdi da je izvanzemaljac :)

Pogled nam je ovih dana uperen prema noćnom nebeskom prostranstvu, ali i prema arhivi Glasa Podravine odakle smo izvukli zanimljivu priču o Barbari Viljevac-Ledinski, ženi koja tvrdi da kontaktira s izvanzemaljcima.

– Ja sam dijete Svemira – rekla je Barbara novinaru Glasa Podravine Vladimiru Kuzelu.

Barbara Viljevac-Ledinski rođena je u Novigradu Podravskom, a porijeklom negdje iz Svemira iz kojega se izvanzemaljci o njoj brinu, paze je i maze. Trenutno živi u Švicarskoj gdje postoji udruga s ciljem razjašnjavanja UFO pojava i svega vezanoga uz bića u nepoznatim letećim objektima. Uz pomoć istomišljenika kojima se događaju slične stvari, ili vjeruju da se događaju pa ih žele objasniti, gospođa Barbara se nada saznati što se s njom događa u mnogim noćima kada ju probudi strašna buka uz popratno jako svijetlo, a potom ništa ne pamti sve do trenutka buđenja.

– Bude li švicarska udruga UFO-loga imala dovoljno snage, znanja, vještine i pomoći odozgo, Barbara Viljevac-Ledinski dobit će odgovor i na pitanje koje sama sebi postavlja u svojoj pjesmi “Život putuje Svemirom”: Odakle sam došla, kuda ću otići. Ja sam samo posjetitelj za kratko vrijeme na ovom planetu… Ja sam dijete Svemira – zaključio je autor teksta.

 

 

Slušaj uživo
zatvori