Utorak, 1. listopada 2024.

Potpisan ugovor za modernizaciju i asfaltiranje prometnice

Sklopljen je ugovor za radove na projektu modernizacije i asfaltiranja nerazvrstane ceste u naselju Jeduševac u Općini Koprivnički Bregi, što predstavlja značajan korak u poboljšanju infrastrukture i kvalitete života mještana  toga naselja.

Ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 80.000 eura. Projekt obuhvaća širok spektar zahvata, uključujući pripremne i zemljane radove, izgradnju kolničke konstrukcije te niz drugih ključnih aktivnosti potrebnih za uspješnu realizaciju modernizacije. Osim radova na terenu, projekt uključuje i uslugu stručnog nadzora kako bi se osigurala kvaliteta i usklađenost izvedenog s planiranom dokumentacijom.

Ovaj projekt je proveden uz značajan financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Osigurana sredstva omogućit će uspješnu realizaciju projekta, čime će se unaprijediti cestovna infrastruktura, olakšati prometna povezanost te povećati sigurnost svih sudionika u prometu.

– Modernizacija nerazvrstane ceste u naselju Jeduševac donijet će mnogobrojne koristi lokalnoj zajednici. Kvalitetnije prometnice olakšat će svakodnevne aktivnosti mještana, skratiti vrijeme putovanja te poboljšati dostupnost ključnih usluga – rečeno je na potpisivanju.

 

Slušaj uživo
zatvori