Srijeda, 9. listopada 2024.

Počinje Summer Cock Festival: za vikend lovačka zabava, pečenjak party, kampiranje i mađioničar

Turistička zajednica Grada Đurđevca i ove je godine pripremila bogat program popularne manifestacije Summer Cock Festival, koja će ponovno donijeti obilje zabave i događanja tijekom kolovoza.

Vikend-manifestacije započinju u petak, devetoga kolovoza u 19 sati lovačkom zabavom, gdje će posjetitelji moći uživati u degustaciji gulaša od divljači po promotivnim cijenama. Ovu događaj organizira Lovačka udruga Jelen Đurđevac, a odvijat će se u lovačkom domu Mičetinac. Za glazbeni ugođaj bit će zadužen Tamburaški sastav Konačari.

U subotu program nastavlja u park šumi Borik, gdje članovi Airsoft kluba Templari od 18 sati organiziraju kampiranje uz airsoft.

– Naglasak je na obiteljskom druženju, a djeca i roditelji zajedno će podizati kamp, igrati tradicijske igre, sudjelovati u radionicama logorovanja, te se natjecati u noćnom gađanju meta sa svjetlećim kuglicama. Večer će završiti druženjem uz logorsku vatru, a jutro započinje doručkom u prirodi i sudjelovanjem u zelenoj akciji – poručili su organizatori.

Za one koji vole ples i zabavu, Pečenjak Party počinje u 20 sati u Etno-selu ispod utvrde Stari grad, a posjetitelji mogu uživati u besplatnom pečenjaku i nastupu Vanilla Sky.

Nedjelja je posvećena najmlađima, koji će u park šumi Borik od 10:30 sati uživati u mađioničarskom, facepainting i balon showu. Za djecu su osigurani i besplatni napuhanci i miniquadovi.

 

Slušaj uživo
zatvori