Srijeda, 9. listopada 2024.

Koprivnica na meti serijskog bušača guma? Vulkanizeri imaju pune ruke posla: Jedan automobil imao je čak četiri šarafa

Prema našim informacijama u posljednjih sedam dana stanovnici Koprivnice suočeni su s neobičnim problemom – probušenim gumama na automobilima.

Naime, zabilježeno je više od 20 slučajeva probušenih guma na automobilima, a što su nam potvrdili iz vulkanizerske tvrtke Motron.

– Zadnjih sedam dana pojačan je dolazak automobila s istim problemom – probušene gume u kojima su pronađeni vijci. Jedan automobil imao je čak četiri šarafa u gumama – rekla je Katica Mikulec, vlasnica vulkanizerske radnje.

Naš čitatelj zabrinut je zbog situacije koja ga je zadesila te se nada da je njegov slučaj izoliran i da nije u pitanju vandalizam.

No, u vulkanizerskoj radnji napominju da se problem nastavlja pa su tako danas do 9:30 već zaprimili dva klijenta s istim problemom.

S obzirom na to da se radi o ozbiljnim oštećenjima poslali smo upit Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj je li bilo prijava i kaznenog postupanja.

– Policijska postaja Koprivnica u proteklih sedam dana nije zaprimila dojave građana vezano za oštećenje guma na automobilima – poručili su iz policije.

Slušaj uživo
zatvori